Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ένα από τα βασικότερα μέρη  της κατασκευής του σπιτιού ή της επιχείρησής σας τόσο για την λειτουργία και την ασφάλειά της όσο και για το αισθητικό της αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να μπορεί να δώσει λύσεις, μελέτες και εφαρμογές  απόλυτα συμβατές με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, προσφέροντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με ποιότητα ,ασφάλεια, οικονομία και σύγχρονη αντίληψη.

Υπηρεσίες

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές  υπηρεσίες στον οικιακό η επαγγελματικό  σας χώρο. Όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες πραγματοποιούνται από αδειοδοτημένους ηλεκτρολόγους μηχανικούς. Εγγυόμαστε για το σωστό αποτέλεσμα  και την ασφάλεια της εγκατάστασης.

  • Εγκαταστάσεις Επαγγελματικών χώρων
  • Εγκαταστάσεις σπιτιών
  • Εγκαταστάσεις καταστημάτων
  • Δομημένη Καλωδίωση
  • Μεγαφωνικές εγκαταστάσεις
  • Έκδοση Πιστοποιητικού ΔΕΗ (ΥΔΕ)
  • Εγκαταστάσεις Γειώσεων

Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Το πιστοποιητικό ΔΕΗ είναι ένα έγγραφο που εκδίδεται για κάθε κτίριο από το 2011. Είναι απαραίτητο για την πιστοποίηση της ασφάλειας  κάθε ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα  την έκδοση ποστοποιητικού  για οποιαδήποτε χρήση.

Trimmis powercosmos/ φυσικό αέριο, εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου, συντήρηση λεβητών, τεχνική υποστήριξη/ φωτοβολταϊκά πάρκα, αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα, παρακολούθηση και επισκευή βλαβών φωτοβολταϊκού συστήματος/ κλιματισμός, air condition, εγκατάσταση κλιματιστικού, συντήρηση κλιματιστικού, θέρμανση, ψύξη, ψυκτικός/ ηλεκτρολόγος, ηλελτρολογικές ανακαινήσεις, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις/ Παπάφη 132, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Θεσσαλία, Λάρισα, Καρδίτσα, Σοφάδες, Παλαμά, Κατερίνη, Μακεδονία…