Κλιματισμός

Η σωστή συντήρηση των συσκευών κλιματισμού προσφέρει  ασφάλεια και οικονομία σε κάθε οικία ή επαγγελματικό χώρο. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του κλιματιστικού σας  με εξειδικευμένους τεχνικούς για την εξασφάλιση του ιδανικού περιβάλλοντος χώρου σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Για να εξασφαλίσεις την καλή και σωστή λειτουργία του κλιματιστικού σου, η επαγγελματική συντήρηση air condition αποτελεί μονόδρομο. Ένας εξειδικευμένος ψυκτικός θα σε κατατοπίσει πλήρως για τις ανάγκες του κλιματιστικού σου και  θα αναλάβει τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Οι σημαντικότερες εργασίες συντήρησης που περιλαμβάνονται σε ένα βασικό πακέτο συντήρησης κλιματιστικού είναι:

  • Καθαρισμός φίλτρων
  • Καθαρισμός στοιχείων εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων από χημικό υγρό
  • Καθαρισμός ανεμιστήρων εσωτερικών και καθαρισμός εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού
  • Καθαρισμός φίλτρων αέρα και περσίδας
  • Καθαρισμός φτερωτών και καλύμματος των ανεμιστήρων
  • Έλεγχος για διαρροή ψυκτικού υγρού

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Η απολύμανση των κλιματιστικών μονάδων για την καθαρή και ιδανική ατμόσφαιρα του χώρου μας είναι ζήτημα υγείας.Μία ασυντήρητη μονάδα κλιματιστικού μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς αποτελεί σοβαρή εστία μόλυνσης.

Για αυτό το λόγο προσφέρουμε καθαρισμό με ειδικά απολυμαντικά υγρά εγκεκριμένα και πιστοποιημένα κατά μικροβίων,βακτηρίων,μυκήτων καθώς και ιών.Την απολύμανση και συντήρηση της μονάδος σας την αναλαμβάνουν αδειούχοι ψυκτικοί, τηρώντας πάντα όλες τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία και απόδοσή της, δημιουργώντας ένα ιδανικό και υγιές περιβάλλον.

ΦΙΛΤΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

Ο άνθρακας είναι μία λεπτή, άοσμη, άγευστη και μη τοξική μαύρη ουσία σε μορφή σκόνης.

Παράγεται από μπαμπού, κάρβουνο, ξύλο, πριονίδι, φλοιό καρύδας, πυρήνες ελιάς αλλά και από πετρέλαιο.

Ο ενεργός άνθρακας είναι παρόμοιος με τον απλό άνθρακα, επεξεργάζεται όμως με διαφορετικό τρόπο που του επιτρέπει να έχει μία εξαιρετικά πορώδη επιφάνεια.

Οι πόροι αυτοί αυξάνουν σημαντικά το εμβαδόν της επιφάνειας του.

Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν και μοιάζει οπτικά σαν μία λεπτή, άοσμη, άγευστη και μη τοξική μαύρη σκόνη.

Θερμαίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και σε κενό αέρα για να αποκτήσει την χαρακτηριστική πορώδη επιφάνεια του.

Οι μικροσκοπικές αυτές τρύπες ή αλλιώς πόροι, μπορούν να αυξήσουν το εμβαδόν της επιφάνειας του άνθρακα από 500 έως 1500 m2/gr.

Λόγω αυτής της επεξεργασίας μπορεί και δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν, σε υγρή η και αέρια μορφή και σε ποσότητες πολλαπλάσιες από το βάρος του.

Σε όλα τα κλιματιστικά τα φίλτρα ενεργού άνθρακα είναι απολύτως απαραίτητα. Ιδανικά χρειάζονται αλλαγή κάθε χρόνο αναλόγως και την χρήση των κλιματιστικών.

Στόχος τους είναι να προστατέψουν όλους τους διαμένοντες ενός σπιτιού και κυρίως τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες (κυρίως τα μικρά παιδιά και όσους αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα) από μεγάλα σωματίδια σκόνης, βακτηρίδια, μικρόβια από κατοικίδια ζώα και άλλα στοιχεία.

Επίσης απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές που μπορεί να προκληθούν στην ατμόσφαιρα από τον καπνό των τσιγάρων και από κατοικίδια ζώα.

Σε κάθε συντήρηση κλιματιστικών οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι σε θέση να σας ενημερώσουν εάν τα φίλτρα σας χρειάζονται αλλαγή ή πόσο χρόνο ζωής έχουν ακόμη.

 

 

 

 

 

 

Trimmis powercosmos/ φυσικό αέριο, εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου, συντήρηση λεβητών, τεχνική υποστήριξη/ φωτοβολταϊκά πάρκα, αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα, παρακολούθηση και επισκευή βλαβών φωτοβολταϊκού συστήματος/ κλιματισμός, air condition, εγκατάσταση κλιματιστικού, συντήρηση κλιματιστικού, θέρμανση, ψύξη, ψυκτικός/ ηλεκτρολόγος, ηλελτρολογικές ανακαινήσεις, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις/ Παπάφη 132, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Θεσσαλία, Λάρισα, Καρδίτσα, Σοφάδες, Παλαμά, Κατερίνη, Μακεδονία…