Φυσικό αέριο

Τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου

Η χημική σύσταση του φυσικού αερίου καθώς και η σύσταση των καυσαερίων του, συνιστούν δυο συνθήκες με
υψηλό ενδιαφέρον από την σκοπιά της λειτουργίας με υψηλό βαθμό απόδοσης και της εξοικονόμησης ενέργειας
ιδίως στις οικιακές εφαρμογές:

– Εξαιτίας της απουσίας προσμίξεων επιβαρυντικών για τα μέρη των συσκευών και των εγκαταστάσεων (καυστήρες, θάλαμοι καύσης, απαγωγή καυσαερίων κλπ), είναι απολύτως εφικτή η διατήρηση σταθερού βαθμού απόδοσης για ιδιαίτερα μεγάλες περιόδους.

– Επειδή τα προϊόντα της καύσης του φυσικού αερίου αποτελούνται κυρίως από νερό (υδρατμούς), καθίσταται εύκολα δυνατή η αξιοποίηση της λανθάνουσας θερμότητας των καυσαερίων (διαδικασία συμπύκνωσης), με αποτέλεσμα την αύξηση (πάνω από 20%) της ωφέλιμης θερμότητας που λαμβάνεται από δεδομένη ποσότητα καυσίμου – σημαντικό πλεονέκτημα για τον τελικό καταναλωτή αφού μπορεί να εξυπηρετήσει την εγκατάστασή του με λιγότερο καύσιμο.

Ακόμη η καύση φυσικού αερίου πέρα από τη μεγάλη εξοικονόμηση προσφέρεται ως η πιο οικολογική πηγή ενέργειας σε σχέση με τις υπόλοιπες καύσιμες ύλες.

Εγκατάσταση

Η εταιρεία μας διαθέτει  πιστοποιημένο  συνεργείο ,το οποίο σε συνδυασμό με την εμπειρία του σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου εγγυάται για το αποτέλεσμα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε .

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες φυσικού αερίου αναλαμβάνοντας τη μελέτη ,  εγκατάσταση και συντήρηση.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 7 ΕΤΗ

Καλέστε μας για δωρεάν αυτοψία  στο χώρο σας από τους μηχανικούς μας.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΩΡΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ WIFI ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Μελέτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει  την εκπόνηση  της  μελέτης και την υποβολή  του συνολικού  φακέλου  για την σύνδεση σας στο δίκτυο φυσικού αερίου.

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ  από την εταιρία μας για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Συντήρηση

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει  την συντήρηση και επισκευή καυστήρων φυσικού αερίου.

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας αποτελείται από αδειούχους τεχνικούς αερίων καυσίμων.

Σε κάθε συντήρηση του λέβητα σας δίνουμε φύλλο ελέγχου με τα σημεία που ελέγχθηκαν και  τις παρατηρήσεις που σημειώθηκαν υπογεγραμμένο από τους μηχανικούς μας.

Trimmis powercosmos/ φυσικό αέριο, εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου, συντήρηση λεβητών, τεχνική υποστήριξη/ φωτοβολταϊκά πάρκα, αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα, παρακολούθηση και επισκευή βλαβών φωτοβολταϊκού συστήματος/ κλιματισμός, air condition, εγκατάσταση κλιματιστικού, συντήρηση κλιματιστικού, θέρμανση, ψύξη, ψυκτικός/ ηλεκτρολόγος, ηλελτρολογικές ανακαινήσεις, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις/ Παπάφη 132, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Θεσσαλία, Λάρισα, Καρδίτσα, Σοφάδες, Παλαμά, Κατερίνη, Μακεδονία…